Kunt u deze HTML mail niet goed lezen, kopieer dan deze link naar uw Internetbrowser: Webstores - Info
22-01-2012
Nieuwsbrief/uitnodiging

Nieuwsbrief/uitnodiging

Beste Lezer,

 

Graag wil ik u een heel voorspoedig 2012 toewensen en dat alle dromen maar uit mogen komen.

 

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie wat van ons in de vorm van een nieuwsbrief gehoord hebben, één van onze voornemens is om met een wat grotere regelmaat u te informeren hoe de vlag erbij hangt in Ermerveen.

 

We prijzen ons gelukkig dat het laatste half jaar heel veel mensen zich hebben aangemeld voor de nieuwsbrief en dat schept ook verplichtingen vandaar.

 

Maandag 6 februari heeft u de mogelijkheid ons te bezoeken in Ermerveen, wij houden dan net als vorig jaar in samenwerking met Pipa een kijkdag i.v.m. de aanstaande verkoop. De jonge duiven (2011) welke dan te bewonderen zijn komen zonder uitzondering uit de beste kwekers van dit moment. 

 

Tussen 15.00 en 21.00 uur zijn de deuren open voor iedereen die de aangeboden jonge duiven wil bekijken. Graag vooraf wel even jezelf aanmelden bij Vincent van de Kerk via vincent@pipa.be

 

Als extraatje zullen wij de nieuwe aanwinsten tentoonstellen, het gaat hierbij om "Red Bullens" o.a.

1e npo Bergerac 2011 tegen 4288 d.

2e npo Bordeaux 2088 tegen 5038 d.

2e npo Bergerac 2010 tegen 4651 d.

 

Verder zal te zien zijn, de 1e nat. as-duif midfond 2011 (npo) tw. "Mr. BP" Hij won maar liefst 7 eerste prijzen waaronder:

1e tegen 11807 d. en 1e tegen 2383 d.

 

Alle kwekers zijn gekoppeld eind november en beginnen in deze fase aan hun 2e ronde, ook alle vliegers zitten inmiddels bij elkaar, zodat er nu maximaal aan de nieuwe generatie gewerkt wordt.

 

Een mooi begin van het nieuwe jaar, wie weet tot dan,

 

Groeten,

 

Gerard Koopman & team

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld.
U kunt zich hier afmelden.