Kunt u deze HTML mail niet goed lezen, kopieer dan deze link naar uw Internetbrowser: Webstores - Info
14-11-2012
Nieuwsbrief november 2012 (NL)
De vorige aflevering van de kijkdag

De vorige aflevering van de kijkdag

Kjeld met notaris Grievink voor de DNA-check

Kjeld met notaris Grievink voor de DNA-check

Kjeld op het podium (NFC)

Kjeld op het podium (NFC)

Uitnodiging kijkdag 21 dec. a.s.

Kijkdag in Ermerveen

Op vrijdag 21 december, vanaf 15.00 uur nodigen wij u van harte uit ons te bezoeken in Ermerveen. De directe aanleiding hiertoe is de mogelijkheid tot het bekijken en zelf beoordelen van de 46 jonge duiven welke vanaf 17 december op Pipa zullen worden aangeboden. U kunt zich voor deze kijkdag aanmelden bij de Pipa-agent Nederland, Vincent van de Kerk middels vincent@pipa.be  of natuurlijk rechtstreeks bij ons.

Duiven foto’s en Gendika

Uiteraard is er dan ook voldoende gelegenheid de hokken te bekijken en –de kwekers zijn dan inmiddels weer gekoppeld- duiven te zien, een praatje te maken met Gerard en zijn team en verder zal PigeonPhotography aanwezig zijn om duiven te fotograferen. Dus mocht u het een goed idee vinden uw kampioen te laten fotograferen door een professional dan is wellicht nu het moment, de duiven zijn door de rui en zien er op hun Kerst-best uit. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met Rob Kroezen, rob@pigeonphotography.nl  voor het maken van een afspraak en verneem wat hun speciale aanbieding is. Reageer op tijd want de tijd is beperkt. Voor een indruk hoe uw favoriet vastgelegd zou kunnen worden neem een kijkje op de website van www.PigeonPhotography.nl

Inmiddels is van de eerder genoemde 46 duiven het geslacht bekend en is door de fa. Gendika ook vastgesteld –met tussenkomst van notaris Grievink- dat de vermeende ouders ook werkelijk de ouders zijn van de aangeboden jongen, wij zullen dit op de stamkaart van de betreffende duif zichtbaar maken.

De eigenaar van Gendika, mevr. dr. ir. Kappe, zal op 21 december aanwezig zijn om naast de mogelijkheid van DNA-check en geslachtsbepaling bij vogels ook de overige diensten welke haar bedrijf aanbiedt onder de aandacht te brengen. Kijk voor meer informatie eens op hun website www.gendika.com

Vernieuwde website

Enkele dagen voordat de verkoop start zal onze eigen vernieuwde website online zijn, in deze nieuwe versie wordt het nog gemakkelijker duiven te vinden en onderlinge verbanden te ontdekken. Alle te koop aangeboden jonge duiven zullen wij in een aparte groep vermelden zodat met deze duiven gezocht kan worden in familiair.

Succes

Op zaterdag 3 november mochten wij ons in Grollo laten huldigen tot 1e keizer generaal van de NFC (Noordelijke Fond Club) Deze fondclub organiseert voor de provincies Groningen, Drenthe en een deel van Overijssel vluchten van boven de 500 km (Noordelijke Fond Club) hiervoor tellen alle vluchten van de NPO-Eendaagsefond, - overnacht en de laatste 3 jonge duivenvluchten (deze zijn uiteraard geen 500 km)

Tot binnenkort, dan meer over de kijkdag, een technische uiteenzetting van Gendika door mevr. Kappe en meer…

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Groeten, Gerard & team
 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld.
U kunt zich hier afmelden.